flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Третього апеляційного адмінсуду привітали дітей з будинку-інтернату з Різдвом

04 січня 2019, 15:11

Напередодні Святої вечері та Різдва працівники Третього апеляційного адміністративного суду відвідали Дніпропетровський дитячий будинок-інтернат та привітали вихованців з прийдешніми святами. Аби діти в період холодів були здорові – їм привезли корисні фрукти, а саме яблука, банани, апельсини та ківі.

«Після Нового року у дітей ще багато цукерок та солодощів, а ось фрукти необхідні завжди. Та й для діточок вони корисніші. Дякую за такий смачний та вітамінний подарунок! Він дуже доречний, особливо напередодні Різдва», - говорить заступник директора будинку-інтернату Вікторія Легка.

Це вже другий раз, коли працівники ТААС допомагають дітям з будинку-інтернату відчути, що про них не забувають, а дбають. У переддень Святого Миколая діти отримали від суддів та інших працівників суду іграшки для розвитку дрібної моторики та фрукти.

У будинку інтернаті кажуть, що їх вистачило не лише на Свято Святого Миколая, але й на новорічний стіл, який допомагали накривати діти. Вони допомагали працівникам будинку-інтернату готувати олів’є, шубу та інші новорічні страви.

Нагадаємо, Дніпропетровський дитячий будинок-інтернат – це соціальний медичний заклад для постійного проживання дітей від 4 до 18 років з вадами фізичного розвитку і ураженням центральної нервової системи. Зараз в будинку-інтернаті знаходяться 85 діточок.