flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Напередодні дня Святого Миколая працівники ТААС завітали до дитячого будинку-інтернату

18 грудня 2018, 15:27

У переддень Святого Миколая працівники Третього апеляційного адміністративного суду відвідали Дніпропетровський дитячий будинок-інтернат. Завітали до дітей не з порожніми руками, а з подарунками, іграшками та фруктами. Іграшки купували не звичайні, а ті, які допоможуть розвивати дрібну моторику у дітей.

«Діти дуже потребують уваги дорослих, їм приємно розуміти, що про них не забувають, що про них піклуються та допомагають. А ось такі дитячі іграшки – їм це не тільки для гри, але й для розвитку. А це для них дуже важливо», - говорить заступник директора будинку-інтернату Вікторія Легка.

Дніпропетровський дитячий будинок-інтернат – це соціальний медичний заклад для постійного проживання дітей від 4 до 18 років з вадами фізичного розвитку і ураженням центральної нервової системи. Зараз в будинку-інтернаті знаходяться 85 діточок.

Кошти для закупівлі іграшок зібрали працівники суду. Все задля того, аби діти з будинку-інтернату відчули, що про них дбають. Відвідавши заклад та поспілкувавшись з дітлахами, яким сподобалися іграшки, працівники Третього апеляційного адміністративного суду разом з вихованцями будинку вже домовилися про наступну зустріч.