flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Третій апеляційний адміністративний суд проводить опитування відвідувачів щодо якості функціонування суду

30 листопада 2018, 13:32

Шановні відвідувачі суду!

З 3 грудня по 17 грудня 2018 року Третій апеляційний адміністративний суд проводить анонімне опитування відвідувачів суду та учасників судових процесів. Пропонуємо Вам взяти участь в опитуванні громадян щодо задоволеності якістю функціонування ТААС. Опитування проводиться з метою об ’єктивної оцінки якості послуг, що надаються судом.

Отримана інформація використовуватиметься для розробки ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до Третього апеляційного адміністративного суду.

Будьте впевнені, що інформація, яка збирається, є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді.

Опитування відвідувачів буде проводитися в будівлі Третього апеляційного адміністративного суду.

Після закінчення терміну опитування відповіді респондентів буде узагальнено, а висновки анкетування буде розміщено на офіційній сторінці Третього апеляційного адміністративного суду в мережі Інтернет.  

Від Вашої щирості та відповідального ставлення до опитування залежить якість та повнота інформації, на підставі якої буде отримана загальна картина якості роботи Третього апеляційного адміністративного суду.

Ваша думка є важливою для нас, тому заздалегідь вдячні за співпрацю.