flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щотижневий звіт Третього апеляційного адміністративного суду (19-23 листопада 2018 року)

26 листопада 2018, 10:28

Протягом тижня, з 19-го по 23-е листопада 2018 року, до Третього апеляційного адміністративного суду надійшло 240 апеляційні скарги у адміністративних справах та 3 заяви про відвід (самовідвід) судді.

Категорії справ, що були зареєстровані в Третьому апеляційному адміністративному суді  — це:

- спори з приводу адміністрування податків, зборів, платежів, а також контролю за дотриманням вимог податкового законодавства, зокрема зі спорів щодо: податку на додану вартість (крім бюджетного відшкодування з податку на додану вартість);

- спори з приводу реалізації публічної політики у сферах праці, зайнятості населення та соціального захисту громадян та спорів у сфері публічної житлової політики, зокрема зі спорів щодо: соціального захисту та зайнятості інвалідів;

- спори з приводу забезпечення громадського порядку та безпеки, національної безпеки та оборони України, зокрема зі спорів щодо: дорожнього руху;

- спори з приводу забезпечення сталого розвитку населених пунктів та землекористування, містобудування; планування і забудови територій; архітектурної діяльності.

Всі апеляційні скарги були зареєстровані та розподілені автоматизованою системою «Діловодство суду»  між суддями, що в середньому складає по 13 апеляційних скарг на кожного суддю.

За минулий тиждень судді Третього апеляційного адміністративного суду розглянули 204 апеляційні скарги у адміністративних справах.

За період з 19 по 23 листопада 2018 року кількість відправленої поштової кореспонденції з Третього апеляційного адміністративного суду — 1505. З них 1408 листів та 97 справ.

Станом на 23 листопада 2018 року у Третьому апеляційному адміністративному суді перебуває на розгляді 2525 справ та матеріалів.