flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щотижневий звіт Третього апеляційного адміністративного суду (12-16 листопада 2018 року)

19 листопада 2018, 14:21

Протягом тижня, з 12-го по 16-е листопада 2018 року, до Третього апеляційного адміністративного суду надійшло 275 апеляційних скарг у адміністративних справах.

Категорії справ, що були зареєстровані в Третьому апеляційному адміністративному суді  - це:

- спори з приводу реалізації публічної політики у сферах праці, зайнятості населення та соціального захисту громадян та спорів у сфері публічної житлової політики;

- справи зі спорів з відносин публічної служби, зокрема справи щодо: звільнення з публічної служби;

- справи зі спорів з приводу адміністрування податків, зборів, платежів, а також контролю за дотриманням вимог податкового законодавства, зокрема зі спорів щодо: адміністрування окремих податків, зборів, платежів у тому числі;

- справи зі спорів з приводу реалізації державної політики у сфері економіки, зокрема зі спорів щодо:  реалізації спеціальних владних управлінських функцій в окремих галузях економіки.

Всі апеляційні скарги були зареєстровані та розподілені автоматизованою системою «Діловодство суду»  між суддями, що в середньому складає по 16-17 апеляційних скарг на кожного суддю.

 За минулий тиждень судді Третього апеляційного адміністративного суду розглянули 162 апеляційних скарг у адміністративних  справах.

За період з 12 по 16 листопада 2018 року з Третього апеляційного адміністративного суду було відправлено 1420 рекомендованої поштової кореспонденції: 1296 листів та 124 справи.

Станом на 16 листопада 2018 року у Третьому апеляційному адміністративному суді перебуває на розгляді 2568 справ та матеріалів. Вони призначені до розгляду у терміни встановлені процесуальним законодавством.

12 листопада 2018 року, наприкінці робочого дня, біля будівлі Третього апеляційного адміністративного суду охоронець знайшов покинуту підозрілу сумку. Про неї він повідомив у поліцію, яка згодом приїхала на виклик разом з слідчо-оперативною групою, працівниками Державної служби з надзвичайних ситуацій та вибухотехніками.

Вибухотехніки, які приїхали на виклик, обстежили місце і повідомили, що портфель порожній і жодної загрози немає.